www.halledo.se
charlotte@halledo.se
070-528 40 01
Behmbrogatan 7
  611 34 Nyköping

Halledo
Om företaget
Jag heter Charlotte Bäckström och jobbar som frilansande grafisk designer och illustratör under namnet Halledo. Jag jobbar mest på uppdrag av företag men även fritt konstnärligt och så gör jag seriestrippen Halledo.

Hos Halledo får du hjälp att skapa trycksaker som är tydliga och väldesignade och hjälper dig att synas bättre och kommunicera ditt budskap. Här kan du också få hjälp att skapa illustrationer för olika sammanhang, både informativa och tekniska bilder eller mer konstnärliga och imageskapande bilder. 

Grafisk formgivning
För att göra en bra trycksak krävs att man kokar ihop alla ingredienser till en smakfull mix. Genom att blanda bilder, färger, texter och former på ett bra sätt får du en trycksak som blir synlig och snygg och hjälper dig att nå ut till din målgrupp.

Illustrationer
Illustrationer kan göra ditt budskap tydligare, förklara där orden inte räcker till och visa det som inte kan fotograferas. Det kan vara tekniska illustrationer som förklarar hur man ska göra något eller montera något. Eller kanske figurer, symboler, diagram, orienteringskartor. Det kan också vara en bild som ska förmedla en känsla eller ett budskap.

Portfolio
Halledo finns representerat med portfolios på Behance.net (http://www.behance.net/halledo) och Illustratörscentrum (http://illustratorcentrum.se/medlem/charlotte-backstrom ) och på bloggen www.halledo.se (http://www.halledo.se)