www.lindbladstudio.se
mette@lindbladstudio.se
0709-28 52 11
Behmbrogatan 7C
  611 34 NyköpingLindblad Studio AB
drivs av Bobo och Mette Lindblad.

Vi jobbar med foto, film, trycksaker och webb.

Bobo är fotograf och filmare och Mette grafisk designer. Vi jobbar både tillsammans och enskilt, Bobo med rena fotouppdrag och företagsfilm och Mette med formgivning av trycksaker och hemsidor.

Foto
Bobo fotar allt från reklam och företagsfoto till porträtt, djur och natur. Den vanligaste kunden är ett företag, organisation eller myndighet. Bobo är medlem i Svenska Fotografers Förbund (SFF) och använder SFF:s prisguide för debitering av fotouppdrag.

Film
Vi producera film för företag, organisationer, myndigheter och TV. Allt från en treminuters företagsfilm, eller kortfilm på YouTube till en lång tv-dokumentär.

Tillsammans har vi bland annat producerat två dokumentärer för SVT med miljonpublik: ”Maten som skövlar” om palmolje- och sojaproblematiken och ”Med känsla för hästar” om gammal hästkunskap. Vi har också gjort filmer för bland annat Nyköpings kommun, Flens kommun, Oxelösunds Hamn, SSAB, Studsvik, Volvo Parts, Flens Byggelement och Mac Gregor.

Trycksaker
Vi producerar trycksaker, allt från logotyper och visitkort till rollups, broschyrer och böcker.

Webb
Mette bygger webbplatser åt små och medelstora företag med publiceringsverkyget WordPress. Alltid med responsiv webbdesign där innehållet anpassas efter mobil, läsplatta eller dator.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Bobo 070-626 17 62
bobo@lindbladstudio.se

Mette 0709-28 52 11
mette@lindbladstudio.se